FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

De afgelopen week heb ik doorgebracht in La Jarjatte, een onooglijk klein dorpje op de grens van de ‘Alpes du Nord’ en ‘Alpes du Sud’. Het is gelegen in een werkelijk prachtige vallei, met dus heel veel wandelmogelijkheden (wat uiteraard ‘t doel van m’n tripje was). ‘t Weer was meerdere dagen nogal wisselvallig, maar zelfs op regenachtige dag zocht onze – zeer bekwame – gidse Stéphanie net dat stukje uit waar de zon wél scheen.

Er waren ook opvallend veel mooie, unieke planten, dikwijls zelfs in combinatie met een ‘assorti’ vlinder… Op dat vlak hadden we wel wat geluk: de bloemen bloeiden dit jaar wat later, wist Stéphanie te vertellen. Die ons ook uitgebreid inwijdde in al dat schoons.

‘t Eten ‘s avonds, de picknick waren trouwens ook zéér verzorgd. Kortom: een weekje genieten (en, pro forma, een klein beetje afzien, ‘t was een actieve vakantie hè :-) ).

Eddy

PS: foto 21, de derde van links: dat ben ik

3 Replies to “La Jarjatte, augustus 2010”

 1. Een beetje laat, maar welgemeend: prachtige foto’s zijn het! Fantastische fotograaf, zelfs bij de foto’s waar die fotograaf zelf op prijkt :)

  Doet een beetje dromen, nu we weer in ons werkritme geraken…

  Tot ziens,

  Benedicte

 2. Dag Eddy,
  Zo snel had ik de foto’s nu ook weer niet verwacht, gezien je voorbereiding voor je volgende trip ;-) !
  Zoals nu blijkt, is het toch wel echt een luxe om iemand die verstand heeft van foto’s mee te hebben in de groep. De prachtige foto’s laten me opnieuw proeven van de indrukwekkende natuur en de fijne groepssfeer. Bedankt en tot ziens!
  Hilde

 3. Dag Eddy,
  Heel mooie foto’s: belichting, compositie, kleuren, scherpte. Een Waw-effect (en daar doe je het toch voor uiteindelijk :-) ) !
  Bedankt en fijn dat je er bij was in La Jarjatte !
  Tot wederziens.
  Arne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.