Antwerpen-Noord komt niet altijd even positief in het nieuws. Maar vandaag was het enkel positieve vibes: Toer de Nord. Een XL stratenfestival, bomvol muziek, spel, straattheater, kunst en nog veel meer… En – joepie – mijn favoriete murga Sentimento Verde is ontwaakt uit haar winterslaap! :-) Ik mis de gouden pakjes wel, maar de beats gaan nog altijd door merg en been. En voor de rest waren er nog Fanfare De Vredekring & De roosjes, dames met hoelaphoeps, Circus Tigra, vele paraplu’s en een koe op een dak. En natuurlijk héél véél sardientjes op bijna evenveel houtskoolvuurtjes in de Handelsstraat. Het vuurwerk moet ik spijtig genoeg aan me voorbij laten gaan, ik moet morgenvroeg iets te vroeg op, voor een lange autorit… :-/

Eddy

 

 

One Reply to “Toer de Nord, Antwerpen, mei 2012”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.