FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Het was weer behoorlijk druk en luidruchtig daarstraks op de Grote Markt. Yep, ‘t was weer de jaarlijkse Murga Parade. Met veel kleurrijk volk, ritmische deuntjes, uitbundige danseressen (sommige zijn waarlijke topatleten, niet te onderschatten zo’n namiddagje dansen!). De oogst aan foto’s was groot, ik ze opgesplits in een beperkte galerij met 18 foto’s (zie hierboven) en een uitgebreide galerij (67 foto’s).. Aan jou de keuze…

Wat dit jaar zeker opviel, naast weer een hele reeks nieuwe murga’s, was het aantal kinderen dat deel uitmaakte van een murga. De afgelopen jaren waren er wel al een heel aantal, maar nu was hun aantal zeker gestegen. Mooi zo!

Eddy

PS: als je geïnteresseerd bent in foto’s van de vorige edities: 2011, 2010, 2009.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.