FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Dit WE is het weer ‘De Gevleugelde Stad Ieper’, een internationaal festival voor straattheater. Een ideale gelegenheid om m’n fototoestel boven te halen. Toen ik gisterennamiddag in Antwerpen vertrok, scheen de zon, tegen de tijd dat ik in Ieper aankwam, was ‘t aan ‘t regenen. Wat betekende dat het regenprogramma werd gevolgd en een heel aantal interessante vertoningen niet doorgingen… Uiteindelijk ben ik dan ook wat vroeger dan voorzien terug naar huis gereden, met wat minder GB’s aan foto’s dan gepland.

Maar er was toch weer vanalles te zien. Sterke mannen, vreemde vogels, vreemde mannen (behoorlijk veel vreemde mannen), vreemde toestellen, …

Eddy

PS: ook in 2012 en 2010 heb ik foto’s gemaakt van de Gevleugelde Stad Ieper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.