FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vorige week ben ik een weekje gaan stappen in het Lechtal. De weersvoorspellingen zagen er vooraf niet al te best uit, dus vanuit dat standpunt viel ‘t nog mee: slechts één echte regendag en nog één namiddag met een fikse stortbui…

Tijdens de regenbuien heb ik een speciale paraplu uitgetest: een Senz, eentje die stormwinden kan weerstaan. Ik had die ooit als relatiegeschenk gekregen en die lag al jaren ongebruikt in mijn auto. Toen het de eerste morgen ongelooflijk hard aan ‘t gieten was, heb ik de paraplu uit m’n wagen gehaald en in m’n rugzak gestoken. Wreed handig ding! Wat hem voor wandeltochten vooral handig maakt, is het feit dat hij achteraan langer is en zo ook de rugzak beschermd.

Hierboven vind je een beperkte selectie, als je nog meer foto’s wil zien, klik dan hier.

Eddy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.