FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Het was gisteren weer een kleurrijke bedoening in de omgeving van Tour&Taxis in Brussel: The Color Run. Voor ‘t geval je dit evenement nog niet kent: er is een loop/wandel/slenterparcours van 5 km. Elke kilometer is er, in de plaats van de klassieke stempelcontrole, een ‘kleurendouche’. Deze wordt dan nog aangevuld met flink wat beats en – hopelijk – een straaltje zon. Het is een enigzins explosieve mix: de positieve vibes vliegen in het rond! :-) Enfin, je moet The Color Run eens meegemaakt hebben, anders begrijp je ‘t waarschijnlijk toch niet helemaal. Het is echt niet voor niets dat de bijnaam ‘The Happiest 5K On The Planet!’ is… In 2013 werd The Color Run in meer dan 170 plaatsen in meer dan 30 landen georganiseerd.

Vooral aan de blauwe poort werd er dit jaar nogal kwistig omgegaan met de kleurstof. Met apocalyptische scènes als gevolg… Wat uiteraard zéér fotogeniek is. :-)

Het viel me dit jaar op dat er ook heel wat kinderen meeliepen in The Color Run, al dan niet met een leiband vastgemaakt aan papa of mama. En wat helemaal opviel: een jongedame in een rolstoel. Respect!

Voor het geval je mee hebt gelopen en rond 15.15 aan de groene poort gepasseerd bent en geposeerd hebt voor een fotograaf met een grote witte lens, kijk dan zeker ook naar deze extra uitgebreide reeks foto’s! Jaja, ik was die fotograaf.

Eddy

PS: ook vorig jaar heb ik foto’s gemaakt van The Color Run, die foto’s staan hier.

 

One Reply to “The Color Run (Brussel), september 2014”

  1. Prachtige foto’s, maar ik mis uiteraard (hoe kan het anders) een selfie waarin de kleur, die jij ondertussen had aangenomen, zichtbaar is.
    De zin van het fenomeen ontsnapt me maar al de deelnemers schijnen zich uitstekend te amuseren en de foto’s zijn heel fotogeniek en geven uitstekend de sfeer weer… en dat zal wel het voornaamste zijn.
    Prima foto’s Eddy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.