FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Tijdens m’n recente trip naar Rochester (zie ook vorige post), heb ik weer heel wat tijd doorgebracht op de luchthaven van Atlanta (code: ATL). In principe is ‘t korter om via NY/JFK te vliegen, maar zowat elke keer dat ik via daar ben gevlogen, heb ik wel vertragingen en problemen gehad. Met als ‘hoogtepunt’ een trip naar Boston waar ik uiteindelijk meer dan 2 dagen op m’n bagage heb moeten wachten. Tof. Vandaar dat ik nu enkel ATL als hub gebruik, ik zit dan misschien wel wat langer op ‘t vliegtuig en de wachttijden zijn soms ook wat langer, maar (grote) problemen met connecties heb ik er nog niet meegemaakt. Ondanks het feit dat het de drukste luchthaven in de wereld is…

Het ‘voordeel’ van veel tijd op de luchthaven, is dat je rustig kan rondkijken. En soms zijn er echt wel mooie dingen te zien…

Eddy

PS: een vorige keer heb ik ook foto’s gemaakt van een Boeing 747 die voor ‘t raam geparkeerd stond…

 

One Reply to “ATL, oktober 2014”

  1. Mooi, zelfs op de luchthaven, maar de foto’s van de prachtige natuur daar heb ik ten volle van genoten.
    Wanneer komt De Lichtdichter eens naar het kleine België (de Ardennen) om daar de mooie natuur in de verf te zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.