FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Er zijn een aantal locaties in New York waar je de stad vanuit de hoogte kan zien. Het Empire State Building is wellicht het meest gekende (vorig jaar heb ik er deze foto’s gemaakt), een andere locatie is ‘Top of The Rock’, beter gekend als het Rockefeller Center.

En dan is natuurlijk de grote vraag: wanneer is het beste moment om naar boven te gaan? Naar mijn mening: zonsondergang en de schermzone… Op dat moment zie je het uitzicht helemaal transformeren, zoals je kan zien in de foto’s hierboven. Vermits ik in NY was voor een conferentie, heb ik de zonsondergang zelf wel gemist, maar van de rest van het schouwspel heb ik wel kunnen genieten…

Eddy

 

One Reply to “Top of The Rock, januari 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.