FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

De lente is in het land en dat heb ik vandaag duidelijk kunnen zien op Floralia Brussels. Een massa aan bloemen, in een veelheid aan kleuren.

Er was daar vandaag ook een ‘Venetiaanse parade’, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Geef mij maar ‘the real thing’, het echte carnaval in Venetië (foto’s daarvan vind je hier).

En als je nog meer foto’s van Floralia wil zien, deze zijn van vorig jaar.

Eddy

 

One Reply to “Floralia Brussel, april 2015”

  1. Hoi Eddy,
    Zoals wel meer eens gebeurt,zit ik in mijn “luie” zetel,iPad op mijn schoot,mailtjes nakijken,enz..dacht ik ,het is weer eens tijd om de nieuwtjes van “delichtdichter”te bekijken,en Eddy er zitten weer ware pronkstukken tussen! Maar als ik zo eens in je archief rondneus,is het ongeveer weer 10 j geleden dat je een boekje samengesteld hebt ( ben je al gestart?),ik ben nieuwsgierig welke recepten er uit gaan vloeien.
    (…)
    Tot eenvolgende
    Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.