FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Na enkele dagen in Dresden, zijn we doorgereden naar Praag, het echte doel van het weekje vakantie vorige week. Praag is een prachtige stad… ik was er al een aantal keren geweest, mijn vriendin nog niet, voor haar was het een ware ontdekking. En ook na zovele keren blijft de verwondering groot. Op voorwaarde dat je regelmatig eens naar boven kijkt… De gebouwen zijn prachtig gedecoreerd. Maar, sinds de intrede van het kapitalisme is de begane vloer dikwijls ‘gemoderniseerd’ (lees: etalages van gemaakt, die niet altijd even goed passen bij de rest van het gebouw).

Als je er ooit naartoe wil gaan, dit zijn twee goede gidsen (wel in het Engels): Prague – The Architecture Guide en Secret Prague.

Eddy

2 Replies to “Praag, december 2015”

  1. Dag Eddy, mooie foto’s van een mooi leven. Praag-Dresden hebben wij ooit met de fiets gedaan. Leuk dus om jouw foto’s te zien, in een heel ander seizoen, herkenbaar en toch veel nieuws. Volgen er ook nog een sneeuwstapfoto’s dit jaar ? Hartelijke groet, kaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.