FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Ze zijn UNESCO cultureel erfgoed: de garnaalvissers te paard. Ik was al enige tijd van plan om er eens foto’s van te gaan maken, maar voor mooie foto’s heb je natuurlijk de juiste setting nodig, met onder andere de zon op ongeveer de juiste plaats. En na de kalender van de garnaalvissers geraadpleegd te hebben en vervolgens via een tooltje (The Photographer’s Ephemeris) gekeken te hebben waar wanneer de zon staat, kwam ik op 2 september uit, om 8 uur ‘s morgens… Gelukkig heb ik tegenwoordig ook een uitvalsbasis in West-Vlaanderen, dus moest ik niet onmenselijk vroeg opstaan. :-)

En de zon deed – toch zeker in het begin – haar werk… Met prachtige plaatjes als resultaat.

Meer informatie over de garnaalvissers in Oostduinkerke kan je vinden op hun website, op hun Facebook-pagina en de data vind je ook op de website van Koksijde.

Eddy

One Reply to “Garnaalvissers te paard, September 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.