FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Het rijk der duizend eilanden, zo heet de regio Langendijk. En er waren inderdaad ook duizenden eilanden (zo’n 14.000 om precies te zijn). Nu zijn het er door verkavelingen wel wat minder geworden, maar het is nog altijd een lappendeken van eilanden en kanaaltjes. Vroeger werden de eilandjes vooral gebruikt voor landbouw, nu is het in belangrijke mate residentieel wonen.

We zijn er een paar dagen gaan genieten van de stilte, van de regenbogen, van de kanaaltjes en eilandjes. En vanuit de oude groetenveiling hebben we een tochtje met een ‘fluisterboot’ gemaakt, om zo het gebied op een heel specifieke manier te ontdekken… :-)

Eddy

 

One Reply to “Het rijk der duizend eilanden, november 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.