Trentino, zomer 2008

Eind juli 2008 ben ik weer een weekje naar Trentino (Noord-Italië) geweest. Een weekje in de bergen, in aangenaam gezelschap, heeft me deugd gedaan.

En er is ook nog een extra brede panoramafoto (klik op de foto hieronder om ze in een nieuw venster te openen, klik indien nodig op de foto in het nieuwe venster om ze op 100% te zien).

 

Voor de liefhebbers, ik heb de log-files van m’n gps omgezet naar KMZ-bestanden (download zip-bestand met de 6 KMZ-bestanden). Deze kan je openen in Google Earth (gratis software) en zo kan je zien waar we gewandeld hebben, in 3D… Als je Google Earth niet wil installeren, dan kan je de wandelingen ook in 2D bekijken op volgende website: GPS Visualizer. Daarvoor moet je de log-bestanden van m’n gps (download zip-bestand met de 6 log-files) uploaden en kiezen voor ‘Google Maps’ als output formaat. Als je de hoogteverschillen wil zien, moet je kiezen voor ‘elevation profile’. Maar dat is zeker niet perfect… En van sommige wandelingen heb ik geen volledige log-file: de batterij ging iets minder lang mee dan ik gehoopt had…

Eddy

Geef een antwoord

Close Menu