Geheimzinnige vogelverschrikkers in Antwerpen, april 2009

Sinds eind vorige week zijn er meerdere geheimzinnige vogelverschrikkers opgedoken in Antwerpen, langs de Singel, langs de Ring… Steeds op strategische plaatsen: het Justitiepaleis, station Antwerpen-Zuid, de Pidpa, oprit Borgerhout, tussen het Slachthuis en de brug van de Ring.

Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? Wat zijn hun bedoelingen?
(behalve vogels verschrikken natuurlijk)

Ik heb er een vijftal ontdekt en heb er – in het grootste geheim natuurlijk – foto’s van kunnen maken. Een plaatselijke krant heeft er ook reeds melding van gemaakt en heeft er nog een andere ontdekt.

Zijn er nog meer? Zijn er nog meer op komst? Is het het begin van een invasie? Als je meer weet, laat een bericht achter!

Eddy
:-P :-P :-P

Geef een reactie

Close Menu