Het is vandaag 31 december, het jaar is volgens onze kalender weer ten einde. Een tijd voor iedereen om even terug te kijken op het afgelopen jaar en – hopelijk – te zien dat het goed was. Een tijd met vooral dank voor de mooie momenten en wijze lessen uit de minder mooie. Met dank voor wat we wél hebben ipv triestesse en afgunst omwille van hetgeen we niét hebben.

Een van de moeilijkste taken elk jaar is een beperkte selectie maken uit de duizenden foto’s. Dit jaar ben ik tot een selectie van 36 foto’s geraakt, foto’s die naar mijn mening best geslaagd zijn en misschien ook jou een momentje van vreugde, van inspiratie kunnen bezorgen. Want daar is het mij in belangrijke mate om te doen met m’n website: anderen een momentje van vreugde, van inspiratie bezorgen.

Bij deze uiteraard ook de allerbeste wensen voor 2012!

Eddy

PS: de overzichten van de voorbije jaren kan je hier vinden: 2010, 2009, 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.