Sneeuwschoenen, Les Ecrins, nieuwjaar 2013

Het einde van 2012, het begin van 2013 heb ik doorgebracht in de sneeuw, vlak bij het nationaal park Les Ecrins (Frankrijk). Uiteraard voor een weekje wandelen op sneeuwschoenen. Twee jaar geleden was ik al in dezelfde omgeving en de jaren daarvoor was ik ook al enkele keren in de ruime omgeving. Het blijft een prachtig gebied…

Bijna de ganse week hebben we zon gehad, slechts een enkele keer, aan het einde van nieuwjaarsdag, hebben we wat verse sneeuw gehad. Meestal was er wel voldoende sneeuw, soms wel wat ijsplekken. In de buurt van de Col du Galibier was ‘t zelfs zalige sneeuw….

In de galerij hierboven vind je een beperkte selectie, als je er nog meer wil zien, bekijk dan de uitgebreide galerij (50 foto’s, opgelet: werkt enkel op apparaten die Flash ondersteunen, dus  niet op een iPad/iPhone/tablet).

Eddy

Geef een antwoord

Close Menu