FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Zoals je wellicht al weet, reis ik af en toe. Sinds een jaar of drie heb ik ook steeds een redelijk goede, tot zeer goede camera bij me én maak ik ook foto’s vanuit mijn hotelkamer, of van objecten in de hotelkamer. Het uitzicht is niet altijd even spectaculair, maar als je even rondkijkt, is er overal wel wat schoonheid te vinden. Als je er open voor staat… :-)

De foto’s zijn een mix van business tripjes (meestal naar de VS, bv. New York, Washington, Chicago) en vakanties (meestal de Alpen). Het uitzicht is wel enigszins verschillend tussen beide types van reizen. Maar het gaat in alle gevallen wel om het uitzicht vanuit mijn kamer. Op twee uitzonderingen na: eentje was vanop het terras van de eetzaal, voor een andere ben ik even buiten de berghut gaan staan, om een onbezoedeld uitzicht te hebben.

Deze reeks is trouwens een ‘werk in uitvoering’, ik zal regelmatig nieuwe updates publiceren.

Eddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.