Koning der dieren, april 2019

De leeuw, de leeuwin, het zijn prachtige beesten. Maar niet altijd even makkelijk als fotomodel. Ik herinner me het verhaal in de krant, een aantal jaar geleden, van de fotograaf van de Zoo van Antwerpen. Voor een of andere gelegenheid wilden ze een foto van het leeuwenpaar. De fotograaf heeft een paar dagen met zijn toestel in aanslag zitten wachten op het ideale moment, dat maar niet kwam… Er werd op verschillende manier geprobeerd om ze samen te krijgen, bv. met eten, maar zonder succes. Tot het allerlaatste moment, toen de fotograaf al bijna z’n spullen had gepakt, ze plots samen verschenen.

Afgelopen zondag had ik heel wat meer geluk: nadat ze eerst mooi apart poseerden, zochten ze plots mekaars gezelschap op, in een perfecte, zelfs enigszins tedere pose…

Eddy

Geef een reactie

Close Menu