De l’amour / De Haan, december 2023

Sommige foto’s vragen wat meer voorbereiding dan andere, en een dosis geluk kan ook geen kwaad. Bijvoorbeeld deze foto’s van De l’amour in De Haan (niet te verwarren met Amour in De Haan!). Er is elke avond maar een kwartiertje met die mooie, diepblauwe luchten. En ik had er ook graag nog wat bewegende wolken op gehad. Ik zat dus al een week elke dag naar de weerberichten én webcam van De Haan te kijken… En dan wou ik nog dat extra vleugje magie om ‘amour’ er echt uit te laten schieten (neen, geen truukjes achteraf in Photoshop!). Er is dus heel wat voorbereidingswerk gekropen in deze foto’s, inclusief wachten op het juiste moment.

En toen ik eerst nog wat foto’s van de zee aan ’t maken was, bleek ’t ook nog eens volle maan te zijn, die verstoppertje speelde met de wolken… Plus een vliegtuig dat de landing op de luchthaven in Oostende had ingezet… ’t Was dus een fijn fototripje.

Eddy

Geef een reactie

Close Menu