Sneeuwschoenen, Trentino, december 2008

Het is elke keer een hele onderneming om er te geraken, Cogolo di Peio (Trentino, Italië) is niet echt bij de deur (vanuit Antwerpen). Maar van mijn twee vorige tripjes (zomer 2007 en zomer 2008) weet ik dat het de moeite waard is, de ontvangst door Giulio en Orianna is zeer hartelijk, de omgeving zeer mooi. En deze keer dus op sneeuwschoenen… De weken voor m’n trip had het behoorlijk veel gesneeuwd, de week dat ik er was, hebben we bijna altijd zon gehad.

En hier zijn ook nog twee panorama’s (klik op de foto’s hieronder om ze in een nieuw venster te openen, klik indien nodig op de foto’s in het nieuwe venster om ze op 100% te zien).

En voor de liefhebbers: als je onze tochten in Google Earth wil bekijken, hier is een zip-file met kmz-files van alle wandelingen. Deze files kan je openen in Google Earth en dan de wandelingen zelfs in 3D bekijken… Helemaal correct is het niet: omwille van de koude en de beperkte levensduur van de batterij, moest ik het gps-je in m’n borstzakje steken, waardoor soms geen signaal kon opgepikt worden. Maar ondanks dat, blijft het leuk om te bekijken.

Eddy

Geef een antwoord

Close Menu