Cultuurmarkt XXL, augustus 2009

Cultuurmarkt XXL, de start van het cultuurseizoen in Vlaanderen, had een wat andere start dan men gepland had: cultuurminnend Vlaanderen werd wakker met het nieuws over de brand in de historische Carolus Borromeuskerk. Gelukkig was de schade nog redelijk beperkt en het heeft zeker geen domper gezet op de Cultuurmarkt XXL. Volgens de teller van dienst lokte de Cultuurmarkt XXL welgeteld 190.000 mensen naar de Antwerpse binnenstad.

In de galerij een kleine selectie uit de grote oogst (mijn opdracht als officiële fotograaf van dienst was om overal foto’s te maken…). Een selectie van gekende en minder gekende gezichten. Van vrouwen met een mega-foon en vrouwen met een micro-foon.

En vergeet ook niet te kijken naar de CultuurMiXXL en de Cultuurmarkt Kassa’s

Eddy

Geef een reactie

Close Menu