Vierkante Molen (ZvA), juli 2009

Voor elke tiener of volwassene die een stiekeme droom heeft om nog eens op een paardemolen te rijden, is de Vierkante Molen (van Le Manège Carré Sénart) een absolute must. Zonder enige gêne kunnen jong én oud (en alles er tussenin) genieten van een ritje op een wel zeer speciale paardenmolen: eentje zonder paarden, maar wel buffels, reptielen en insecten. Allemaal prachtig handwerk. En: je mag – moet! – overal aankomen: op elk dier zitten er allerlei hendels die het op alle mogelijke manieren doen beweten.

Nog tot einde augustus, op het Astridplein in Antwerpen, in het kader van de Zomer van Antwerpen

En wat stond er een paar honderd meter verder, op de kruising van de Leien en de Teniersplaats? Een vogelverschrikker potverdorie! Na de invasie van geheimzinnige vogelverschrikkers eerder dit jaar, heeft de Zomer van Antwerpen er eentje in dienst genomen als ‘sandwich man’, om reclame te maken voor de Vierkante Molen.

Eddy

Geef een reactie

Close Menu