FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

2010_10_EddyHagen_45jaar_cover

Er is een traditie: bij elke ‘grote’ verjaardag publiceer ik een boekje. Het eerste op m’n dertigste (’30 jaar poëzie en andere onzin’) en in 30 exemplaren. Op m’n veertigste werd het een kook- en fotoboekje (’40 jaar water en brood, en enkele alternatieve recepten’), 40 pagina’s en in 40 exemplaren gedrukt. Het volgende is gepland voor m’n vijftigste verjaardag. En da’s pas binnen vijf jaar…

Maar er zijn nogal wat ongeduldige mensen in deze wereld… Al een paar jaar krijg ik de vraag wanneer ik nog eens een boekje ga uitgeven. Daarom, speciaal om de honger van deze ongeduldigen te stillen, heb ik een ‘tussendoortje’ in mekaar gestoken. Een fotoboekje (‘Ergens halfweg’), met foto’s van de afgelopen jaren.

Download de PDF (11 MB). Het document opent normaalgezien in een volledig scherm.

Eddy

3 Replies to “45 jaar… Ergens halfweg…”

  1. Mooi boekje Eddy !

    Gent heeft sinds vorig weekend een stadsmuseum. Daar loopt van 9/10/2010 tot 1/5/2011 de tentoonstelling BELICHTE STAD. Misschien wel iets voor een lichtdichter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.