Murga Dok Attack, april 2011

De murga’s zijn ontwaakt uit hun winterslaap… de zomer zit er echt aan te komen. Deze namiddag was er een Murga-attack bij mij in de buurt (aan de andere kant van ’t kanaal), op het straatfeest van OC Merksemdok.

Tja, ’t zal je al opgevallen zijn dat ik een zwak heb voor die kleurrijke spektakeltjes… En voor iedereen die een beetje extra – positieve! – energie nodig heeft: ga absoluut eens kijken naar zo’n Murga! De leuke deuntjes blijven je nog lange tijd achtervolgen…

Eddy

PS: de Murga’s die je kan zien op m’n foto’s zijn eerst Lamourgaga met hun bevriende fanfare ‘La Clinic du Dr. Poembak’ en daarna Los Murginales. Meer info over Murga vind je op deze website.

Er is één reactie

  1. Kei leuk! Merci voor de foto’s en altijd welkom voor wat positieve energie te komen oppikken :D Murgagroeten! Joana-Los Murginales

Geef een reactie

Close Menu