2020 In Beeld

Wat een jaar, 2020! Voor de Engelsen zou twenty twenty, heb ik me ooit laten wijsmaken, de perfectie betekenen. Het zou afkomstig zijn van een ’twenty twenty’ zicht, dus perfect zicht met beide ogen.

Maar het jaar twenty twenty was allesbehalve perfect. Het was een jaar om nooit te vergeten. Velen zullen vinden dat het ‘kut met peren’ was. Maar het is ook een jaar waarin toch wel wat veranderd is, waarin we massaal de eigen ‘achtertuin’ hebben leren kennen, waarin we stil zijn blijven staan bij wat en wie er eigenlijk belangrijk is in ons leven.

Voor mij was het ook een jaar met heel wat mooie foto-opportuniteiten, met als hoogtepunt natuurlijk de lockdown, wat resulteerde in een echt fotoboek. Maar ook ervoor en erna waren er heel wat mooie fotomomenten. Geniet er van!

Eddy

Geef een reactie

Close Menu