Lichtfestival Gent, januari 2012

20122 Reacties op Lichtfestival Gent, januari 2012

Lichtfestival Gent, januari 2012

Het is weer Lichtfestival in Gent, de tweede editie. Vorig jaar was ik er al een kijkje gaan nemen, met leuke foto’s als resultaat, dus dit jaar was ik weer present. Eerst hebben we een boottochtje gemaakt, om dan vervolgens de stad te doorkruisen. Een aantal van de attracties hebben we wel links laten liggen: de wachtrijen waren soms toch wel wat te lang…

Eddy

 

2 thoughts on “Lichtfestival Gent, januari 2012

  1. Er zitten een paar prachtexemplaren tussen deze foto’s maar het lijkt net alsof je met twee camera’s hebt gewerkt – eentje die de duisternis aankan en een compactje dat eerder voor vakantiefoto’s geschikt is. Ik zou het mes zetten in de reeks en een paar ‘kiekjes’ wegsmijten.

    Ik begrijp nog altijd niet hoe ik die blauwe vogels heb kunnen missen. Eén van jouw opnames ervan maakt het alleen nog maar erger. Knap weergegeven.

  2. Mooie reeks. Prachtige blog trouwens.
    De wachtrijen zijn soms wel de moeite waard, bv. bij de Aula in de Volderstraat: een topper van het Lichtfestival volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar Boven