Trentino (Italië), juli 2012

Ik ben weer eens een weekje in Trentino geweest, voor een weekje in de bergen, een weekje verse lucht. Zoals steeds hebben Orianna en Giulio ons weer goed verwend: mooie wandelingen, lekker eten. En ’t gezelschap was ook zeer goed, met oa een aantal straffe madammen… (zie foto’s). Sommigen waren zelfs ondersteboven van de ganse ervaring… :-)

En voor dienen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er ook nog een uitgebreide galerij (68 foto’s).

Eddy

 

Er is één reactie

  1. Dag Eddy,

    Mooie foto’s alweer! Het lijkt wel alsof Trentino je tweede thuis is geworden en toch blijven je foto’s origineel en blijven ze verbazen. Zelf ben ik dit jaar naar Slovenië geweest met Anders Reizen (tegen de grens met Oostenrijk), ook een aanrader!

    groeten, Tom

Geef een reactie

Close Menu