New York City, juni 2012

De afgelopen week was ik weer een paar dagen in New York, voor m’n job. Nadat ik moest uitchecken uit het hotel en voor ik naar de luchthaven moest vertrekken, had ik nog even een paar uurtjes om wat rond te lopen. En er valt ook altijd wat te zien in The Big Apple… Bv. gratis Zumba-lessen! (neen, ik heb niet meegedaan. ;-) )

Eddy

 

Er is één reactie

  1. He eddy, eventjes naar de foto’s gekeken… foto 10 vind ik absolutely fab! echt waar. dat stukje van Zumba doet mij herinneren aan mijn Minneapolis reis van vorig jaar, mijn vriendin had ook een uurke geboekt, met mijn motorisch gestoord zijn :) is dat dus echt niets voor mij, ik stond daar maar te puffen en alles fout te doen terwijl mijn vriendin zich er helemaal in smeet en echt super goed was. Na een 40 tal minuten kwam er iemand de zaal binnen, zette de muziek af en zei dat we moesten evacueren wegens tornado alarm! Iedereen in paniek en ikke blij dat de les gedaan was …. nooit meer ! still into yoga I love it, tot gauw Caro

Geef een antwoord

Close Menu