FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Dit WE zijn het Bevrijdingsfeesten in Antwerpen (en omgeving). Tussen wat werkgerelateerde dingen door (dossiers schrijven…) ben ik even gaan kijken naar de parade van militaire voertuigen. Ik denk wel dat het historisch niet altijd even correct was: bijvoorbeeld een GI met een iPhone (is dat dan een G-iPhone?) en een playboy bunny op een van de jeeps (wel, eigenlijk iemand die haar vrijgezellenavond aan ‘t vieren was, als bunny, die met de ‘bevrijder’ mee mocht rijden). Wat wel echt was: een laatste oudstrijder van WWII…

Gezien het onderwerp heb ik de foto’s ook nog wat nabehandeld, met DxO Filmpack. Om er onder andere een mooie korrel aan te voegen… Uiteraard de korrel van een goede oude Tri-X. Tja, jeugdsentiment… ;-)

Eddy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.