FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vannacht passeerde er een onweer. Omdat ik wakker was geworden en met al dat geweld waarschijnlijk toch niet direct terug in slaap zou vallen, heb ik m’n fototoestel bovengehaald en ben ik foto’s beginnen maken. En het is me dan toch eens gelukt om een bliksem te pakken te krijgen. Door de sterke lichtvervuiling bij mij in de buurt is het niet zo evident om een goede foto van de nachtelijke lucht te maken, maar de foto hierboven is toch nog best gelukt. Maar het is absoluut niet vergelijkbaar met het ‘mooiste’ onweer dat ik ooit gezien heb: een zevental jaar geleden was ik ‘s avonds met een taxi onderweg van de luchthaven van Orlando (Florida, VS) naar mijn hotel en in de verte was er een gigantisch onweer te zien, met de ene na de andere bliksemschicht, over een zeer brede strook. Maar toen had ik spijtig genoeg geen camera bij… Spijtig, want het was veel indrukwekkender dan het onweertje van vannacht…

Eddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.