The Color Run (Brussel), september 2013

Het zou de ‘Happiest 5K on the Planet’ moeten zijn, The Color Run. En ik moet toegeven: ik heb zelden zoveel lachende, blije mensen gezien als deze namiddag. Echt ongelooflijk veel en dikwijls ook ongelooflijk blije mensen. Ik vraag me eigenlijk af of er toch niet toevallig iets in die kleurstoffen zat… ;-)

The Color Run is een nog vrij jong fenomeen, de eerste werd georganiseerd in januari 2012, in Phoenix (VS).  Op vrij korte termijn is ‘t uitgewaaid over de ganse VS en sinds dit jaar ook Europa. Het idee is simpel: 5 km lopen, snel/traag/heel traag, het maakt niet uit. Je vertrekt met een wit t-shirt (en liefst ook een zonnebril) en om de kilometer word je beloond met een laagje kleurstof en een flinke dosis beats. Wat sommigen helemaal uit het dak doet gaan. Echte fun dus! :-)

Zelf heb ik niet meegelopen (niet echt mijn ding, zelfs Evi heeft me nog nooit kunnen verleiden), ik stond op een redelijk veilige afstand foto’s te maken. Redelijk veilig, want achteraf hadden mijn kleren toch ook een bepaald tintje gekregen…

Als je een loper bent: doe hieraan mee de volgende keer! Het is echt leuk! :-)

Een selectie maken van m’n beelden was wel vrij moeilijk… het waren er een paar duizend…

Eddy

Geef een antwoord

Close Menu