Mysterieuze rechthoeken, oktober 2020

Er is iets vreemds aan de hand in mijn buurt – en neen, ik heb het niet over de berichten in de krant. Het is nog veel vreemder… Op meerdere plaatsen zijn er mysterieuze rechthoeken opgedoken… Op meerdere plaatsen werden vuile muren gedeeltelijk gereinigd, meestal in de vorm van een rechthoek.

Wie – of wat – zit daar achter? Is het een kunstproject? Is iemand een nieuw reinigingsmiddel aan het testen? Of is het nog veel vreemder??? 

Eddy

Update 1/11/2020: de afgelopen weken ben ik er nog maar tegengekomen! Ik heb ze toegevoegd.

Er zijn 2 reacties

  1. Geloof het of niet, maar dit is een experiment uitgevoerd door de kabouters teneinde de juiste landingsoppervlakten aan te geven voor de E.T.-ers -die nu onderweg zijn- om te zien of hunCorona wel aangeslagen heeft….. teneinde de wereld dominantie te verkrijgen….

Geef een reactie

Close Menu