Murga, juni 2011

De weergoden hebben geprobeerd om wat roet in het eten te gooien, maar een echte Murga-nist (of hoe zeg je dat?) heeft geen schrik van wat waterdruppeltjes. En zo liep de Antwerpse binnenstad weer over van positieve energie: de Murga Parade!

Het heeft me wel wat moeite gekost om een selectie te maken van de honderden foto’s (25 GB om precies te zijn…), maar na meerdere uurtjes selecteren en opnieuw selecteren is het dan toch gelukt: een beperkte reeks van 20 beelden en een wat uitgebreidere van 72 beelden.

Omdat het evenement dit jaar op meerdere pleintjes doorging, heb ik niet alle Murga’s kunnen fotograferen, tenzij tijdens ’t slotevenement op de Grote Markt. Sorry aan diegenen die ik gemist heb. Maar je mag me altijd een persoonlijke uitnodiging sturen voor een volgend evenement, dan zal ik ’t goedmaken. :-)

En ondertussen ben ik al aan ’t aftellen naar volgend jaar…

Voor de liefhebbers is er ook nog een uitgebreide galerij (72 beelden).

Eddy

PS: vergeet niet te kijken naar de foto’s van de Murga Dock Attack in april!

Er zijn 2 reacties

  1. Dank je wel Eddy! Hele mooie foto’s! Saartje (sentimento verde)

  2. schitterende eigen stijl !!!
    knap!

Geef een reactie

Close Menu