FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Na m’n trip door de voormalige DDR (zie vorige blog posts) heb ik ook nog een weekje in de bergen vertoefd, een iets ‘normalere’ vakantiebestemming. Bestemming deze keer was Val d’Anniviers in Wallis, Zwitserland. Wat moet ik er over vertellen? Mooie omgeving, zeer leuke groep en veel geluk met het weer… Zoals wel allemaal zal blijken uit de foto’s.

Gezien het grote aantal foto’s (zelfs na meerdere selectierondes), heb ik twee reeksen gemaakt. Een beperkte met 22 foto’s (voor wie niet zo veel tijd heeft) en een uitgebreide met 59.

Naast de galerij hierboven is er ook nog een uitgebreide galerij (59 foto’s, wel enkel voor devices die Flash ondersteunen).

Eddy

6 Replies to “Val d’Anniviers, augustus 2011”

  1. Amai, Eddy, was dat een Edelweiske ? Dus enne, dat huiske met die bloemen, was dat toevallig te koop ? En waren dat nu net dezelfde schapen zoals Goedele er heeft ? Welliswaar met een ander kapsel, denk ik. Uw zelfportret is eindelijk ook eens een verademing ! En vanaf nu is het spreekwoord : ” zoals een koe naar een meer aan ‘t gapen “. Prachtige landschappen !Echt, deze reis wil ik ook doen ! Liefs, Margot.

  2. hallo Eddy,

    hebben wij wel dezelfde reis gemaakt? Aan deze foto’s kan ik helemaal niet tippen, prachtig!!!

    gs

    Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.