FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Het afgelopen WE ben ik een paar dagen naar de Franse kust geweest, om wat foto’s te maken. Normaalgezien is de kans vrij groot dat er daar in november ‘interessant’ weer is, lees: veel wolken en wind. Via een online tool, The Photographer’s Ephemeris, had ik gecontroleerd waar en wanneer de zon zou ondergaan en op die manier had ik Le Havre gekozen als uitvalsbasis, de zon zou daar recht tegenover de kustlijn ondergaan.

De eerste avond was ‘t vrij druk op ‘t strand: vele tientallen kitesurfers… wat ook een interessant onderwerp bleek te zijn.

En een echte zonsondergang, dat is voor de volgende blogpost… :-)

Eddy

 

One Reply to “Kitesurfers, November 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.