FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

De vorige jaren moest ik tijdens deze periode altijd een hartverscheurende keuze maken: de Murga Parade of BorgerRio. Beide evenementen vonden immers op hetzelfde moment plaats. De Murga Parade won altijd het pleit, die lag me net iets nauwer aan het hard (die lekkere beats…). Maar de grote Murga Parade is niet meer (door het wegvallen van subsidies als ik me niet vergis, spijtig…) en daarom gaven de murga’s dit jaar present op BorgerRio. Enkel de zon gaf geen present… Maar ondanks de druilerige regen, scheen er deze namiddag toch een mooi zonnetje op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Met dank aan de murga’s en andere exotische groepen. :-)

‘t Waren natuurlijk weer heel wat foto’s… Hierboven een ‘kleine’ selectie van een 35-tal beelden.

Eddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.